Fotopagesku Yang Dah Berhabuk...

By: Sang Pramuwisata

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 28-Oct-2007 02:38 Email | Share | Bookmark
Singapore Trip - Up and Coming

Panorama Merlion
Dah lama rasanya tak shooting ni.. Hari tu tergerak hati nak baiki kamera sementara aku mencari kamera baru. Aku bawa pergi ke Canon service centre dan dia periksa rupa-rupanya connector di dalam kamera aku yang ada masalah. Dia baiki dan tak charge pun walaupun dia hantar kamera ke KL (aku gatal pergi service centre di JB walaupun duduk KL). Tu yang aku suka Canon...

OKlah, berbalik kepada FP aku ni, kali ini hajat aku untuk ambil gambar di tebing Sungai Singapura tercapai. Punyalah berat beg aku pergi Singapura sebab bawa tripod sekali.. Pun begitu, puas kali ni dapat ambil gambar di sana. Jadi, ini bahagian pertama gambar-gambar di sana. Enjoy!



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net