Fotopagesku Yang Dah Berhabuk...

By: Sang Pramuwisata

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 23-May-2008 06:35 Email | Share | Bookmark
Donat J.Co

Lambang J.Co
Oreo
Cornflake Coklat
Menyelerakan..
Yang pink tu manis
Donat disinari mentari pagi
Biji-biji coklat
Dibungkus dalam kotak
Nombor telefon J.Co
Sedap pekena dengan kopi
Masa mula-mula Pavilion dibuka dulu, selalu tengok orang beratur panjang tak kira masa nak beli donat J.Co. Kalau beratur panjang mesti sedap. Kawan-kawan yang pernah beli kata sedap. Donat ni pun tahan lama dan tak beku bila diletak dalam peti ais.

Hari itu, lepas pergi gim, kebetulan pula tak ada orang beratur. Jadi aku beli satu dozen untuk Airen. Sanggup simpan dalam peti lepas tu bungkus dalam surat khabar tak nak bagi cair semata-mata nak bawa balik Kuantan..

p/s: orang Kuantan sekarang ini tengah gila donat Big Apple yang baru dibuka di East Coast Mall. Beratur pun panjang jugak. Di KL, Big Apple kurang laku..





















View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net