Fotopagesku Yang Dah Berhabuk...

By: Sang Pramuwisata

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 9-Jul-2008 16:06 Email | Share | Bookmark
Sabah Trip Part IV (Good Bye)

Ambik lajak nak terbang..
Perkampungan air di KK
Terbang naik di Laut China Selatan
Pulau Gaya
Kota Kinabalu
Kota Kinabalu dan Pulau Gaya
Labuan
Kepulauan Anambas, Indonesia
Endau-Rompin
Selepas habis kerja keesokan hari selepas shopping tu, balik aku ke KL. Dulu masa datang sini, nampak cantik betul pemandangan Kota Kinabalu semasa nak lading tapi terlepas peluang nak ambik gambar.

Kali ni, tak nak terlepas peluang lagi, jadi aku suruh je staff kat check in tu bagi aku seat tepi tingkap walaupun seat asal kat tengah. Hmm.. mmg berbaloi..


Ambik lajak nak terbang..


Perkampungan air di KK


Terbang naik di Laut China Selatan


Pulau Gaya


Kota Kinabalu


Kota Kinabalu dan Pulau Gaya


Labuan


Kepulauan Anambas, Indonesia


Endau-Rompin


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net