Fotopagesku Yang Dah Berhabuk...


My name: Sang Pramuwisata
My Fotopage: http://strozze.fotopages.com/
About me: I love travelling and taking pictures. Adventurous and independent person. Sometimes get crazy.
From: Malaysia
Camera:
Canon
Other: Digital IXUS 500
Canon
Friends:
Pemancing Ikan
Latest entry:Meanders
View this Fotopage entry
Abdul Razak
Latest entry:BB Beside bride
View this Fotopage entry
FZ AZ
Latest entry:Doha.Qatar
View this Fotopage entry
Makcik Gemok Bukhari
Latest entry:Honey
Esok, 28.1.2015, honey turns to 3 years old. Begitu cepat masa berlalu! Rindu dengan zaman kita gila berfotopages dulu kawan-kawan. :-D View this Fotopage entry
Siti Azlina Abdul Aziz
Latest entry:ALOHA I'M BACK
Aloha...I'm back.... ;-) Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ... So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer... Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku... View this Fotopage entry
Ima Zam Designer
Latest entry:Long Leave..........
http://imazamdesigner.blogspot.com/(Ima Zam Blogspot) http://www.facebook.com/imazamdesigner(Ima Zam Facebook) selepas ini saya banyak update imej diblog diatas dan facebook sahaja...maaf kerana masa begitu terbatas untuk update semua kerja dalam satu masa View this Fotopage entry
kham khamsiah
Latest entry:konvo
View this Fotopage entry
ezzarel
Latest entry:Niamora
Hello,, I'm currently launching a new blog,, feel free to visit,, :-D :-D :-D We produces tailor-made shawl,, http://niamora.blogspot.com(NIAMORA) View this Fotopage entry
Model wearing a DF collections
wAtIE ArIn
Latest entry:Singapore ~ Day 3
ASSALAMUALAIKUM.... Melapangkan diri untuk update perjalanan kami pada hari yg ke-3...ingat2 lupa dah pun ha apa yg berlaku pada hari tu... panduan hanya gambar ni ajer lah... hehhee.. tu la kan..lain kali jgn suka peram2 gambar kan...hahaha Pagi tu kami mulakan dengan sarapan kat salah sebuah restoran berdekatan dengan tempat penginapan kami.... sebuah restoran nasi padang... SABAR MENANTI.... sampai satu hari tu kami semua memang kena sabar menanti.... sumer kena tunggu lama... makan...air...bas...d... View this Fotopage entry
drama sebabak...hehe
Niza Niza Niza
Latest entry:Musim Luruh
View this Fotopage entry
Tuah Hanani
Latest entry:Fall for you
View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
Kak Banu Hnizam
Latest entry:GIGI ATAS PULAK..MUNCUL
Gusi bahagian atas Faiz nmpok dh muncul gigi kapak,sekaligus keluar kedua2 batang sekali... degeselnya gigi atas n bawah smpi keluar bunyi geselannya... alamat ...puting susu mok jd tempat faiz mencuba skil2 gigitan ke kanan n kiri...fuhhh...sakitt... View this Fotopage entry
natrah ismail
Latest entry:3D Slideshows
* http://www.youtube.com/watch?v=vB2z6JwuMec ***banyak lagi gambar lom sempat upload,,,nntkannn yer View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
myAzu Luv
Latest entry:+ mari menonton teater Sri Mersing +
View this Fotopage entry
adi putra & hairi
AZUERIENA NORASH
Latest entry:PROMOSI ATZ HOMESTAY JERTEH,BESUT,TERENGGANU
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) RM 250.00 SAHAJA UNTUK SEMALAMAN ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) LOKASI:- KAMPUNG TOK RAJA,JERTEH,BESUT,T'GANU ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ******************************************************************* Bilik No.1 Master Bedroom ( Berhawa Dingin ) DiLengkapi Dengan Bilik Air.. 1 Katil Bersaiz " King " ********************************** Bilik No.2 ( Berhawa Dingin ) 1 Katil Bersaiz " Queen " ***************************... View this Fotopage entry
Iezah Azizam
Latest entry:Trajedi World Cup 2010
Salam Sayang buat semua sahabat... hmmm agak lama aku x menjengah FP ni... sepanjang tu macam2 hal yang terjadi & menimpa kami sekeluarga... rindunya aku nak mengarang balik walaupun FP ni utk picas je sebenonye tp aku x kira aku nak berceloteh jugak... ;-) Bulan Jun & Julai 2010, di tengah2 kerancakan World CUP 2010 (WC), famili aku aku ditimpa bencana... trajedi yang x kan kami sekeluarga lupakan.... kenangan hitam yang meninggalkan kesan mendalam terutamanya utk mak aku.... 26 Jun 2010 - Sabtu... View this Fotopage entry
umi kal wheldon
Latest entry:My Machine Room
Ini kerja auntie jika ada waktu lapang, selalu nya auntie mula kan kerja menjahit di waktu pagi, entah kenapa, di sebelah petang auntie lebih suka di meja computer dari menjahit, jadi pagi menjahit, tengah hari memasak dan petang bermain computer hahaha, masa bergitu pantas.....satu hari berlalu :-D Di sini ada sedikit sebanyak dari jahitan auntie untuk tatapan kawan2 di fp :-D, malas nak letak gambar2 yg lain kerana fp sangat lambat to upload photo...sabar aje lah View this Fotopage entry
abby joe
Latest entry:barang antik
abby jumpe barang ni kat muzium :-D :-D :-D ni plak jumpe kat rumah member abby :-D :-D :-D bayar 1 juta baru boleh dapat LOL LOL LOL View this Fotopage entry
alias samad
Latest entry:Raya 1430 Semanggol
Raya dah pun sebulan berlalu. Kebanyakan N3 kekawan dah pun tamat ceter raya. Cuma aku je terpinga-pinga mencari bahan apa nak di muatkan, Sebab bila di lihat komen kat N3 aku dah 3 kali Wak bagi komen, segan lak kan.. Cari punya cari , rupanya gambar raya masih banyak. Sekali ini gambar kat kampung aku sendiri di Semanggol. Suasana ini di ambil pada petang raya kedua, dlm kebanyakan adik2 dan kakak2 aku dah nak berkemas pulang. Cuma menunggu aku saja bila nak sampai. Hanya separuh malam je aku kat... View this Fotopage entry
tok wan membelah mulut cucu gan air zamzam
zairul and zack
Latest entry:We have moved!
Terima kasih kerana masih mengunjungi fotopage ini. Kami telah berpindah ke tempat baru; URL : http://www.cikkiah.com Instagram ID : @cikkiah [ https://www.instagram.com/cikkiah/ ] http://s1362.photobucket.com/user/zazmil/media/cikkiahig2_zpswyl6pcqr.jpg.html() How've you been? :-) View this Fotopage entry
zakiah zainudin
Latest entry:Donat Chef Li dan cara-cara menguli doh tanpa mixer..
Salam semua! Bertemu lagi kita di bulan ramadhan 1431.. Pada ramadhan tahun lepas, anak ketiga saya siti hajar terkena pnuemonia yg agak teruk sampai dr nak tahan dia di hospital untuk dipantau, dr dok asyik cakap, it's very bad jer pasal condition hajar. waktu itu hajar baru berusia 1 tahun 3 bulan.. kenalah jugak drip & neubulizer.. sungguh tak sanggup tgk hajar yg macam sesak nafas jer waktu tu.. saya pun pernah kena pneumonia pada tahun feb 2009, so saya tau macam mana rasanya bila terkana sakit ni..... View this Fotopage entry
NASI BERIANI MUDAH!
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
halimatul liza
Latest entry:Adik Lagi..
Utk Uci.. yg nk tgk pix adik :-D View this Fotopage entry
Sue Yusof
Latest entry:Majlis Pertunangan Azim - Aida
Tarikh Pertunangan : 17 Mei 2009 Anak saudara aku dah bertunang juga akhirnya. Pada usia 22 tahun, insyaAllah Azim akan menjadi seorang suami pada akhir tahun ini. Satu usia yang muda bagi aku, tetapi Azim sudahpun dewasa dalam keluarganya apabila dia telah pun berjaya dalam kerjayanya sebagai dealer Celcom bagi daerah Muar. Alhamdulillah semua majlis berjalan lancar. Agak lambat untuk aku upload gambar2 ini disini, aku lebih banyak menghabiskan masa mengupload difacebook pula. Huhu. Bakal ... View this Fotopage entry
Layman Garderner
Latest entry:Layman's Garden GoodBye
iols sudah berpindah rumah.. Sila lah ke http://gardernerlayman.fotopages.com/ Let's leave Layman's Garden with one current scenario.. :-( View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
Nur Izan Syahriah Hussein
Latest entry:Salam Aidilfitri
سلامت هاري راي عيدالفطري معاف ظاهير باطينن Kengkawan FP sekelian, sorrylah saya dah lama tak layan FP ni. Kerja banyak seakan-akan takde kehidupan lain :-D. Harap korang semua bergumbira di hari lebaran ni tak kira samada korang di dalam negara atau di perantauan. Tiada lagi nasi impit instant ASDA smart price dan lemang balut aluminium foil untuk ku tahun ni :P aLbUm rAyA 2009 (sekeping dua jek... sibuk mkn kuih raya, tak sempat nak upload bebyk ;-) ) @ Seremb... View this Fotopage entry
Lelayang @ Pantai Klebang
yus with aie and syahir
Latest entry:BERCUTI KE PULAU SIBU 11-13 JULAI 2009
KAMI MEMULAKAN PERJALANAN PADA HARI SABTU.. LEBIH KURANG PUKUL 6.00 PGI.. PERJALANAN MENGAMBIL MASA SELAMA 2 JAM.. UNTUK KAMI SAMPAI KE JETI TG. LEMAN.. 9.00 PG KAMI MENAIKI SPEEDBOAT.. UNTUK KE PENGINAPAN KAMI DI RIMBA RESORT.. MACAM TAK CAYA JER.. PUKUL 5 PG ADER KAT RUMAH.. TGHAR PULAK DAH LEPAK2 KAT PULAU.. ~bersambung~ View this Fotopage entry
shariza safuri
Latest entry:MAJLIS KONVOKESYEN..
lama betul aku tak update cerita terkini..berita sensasi...takde citer sensasi yang nak di paparkan..citer basi ada la... kuiii kuii kuiii LOL cerita basi aku kali ini ialah Majlis Konvokesyen anak aku Nurin Irdina sebab berjaya menamatkan pelajaran pra-sekolah nya ;-) anak aku 3 orang belajar di Pusat Perkembangan Kanak-Kanak di Kompleks 3C ni..sempena majlis tu ketiga2nya ada persembahan masing.. Nurin paling banyak masuk persembahan..Umar masuk persembahan tarian Bollywood..Ziyad persembahan pakaian be... View this Fotopage entry
ziyyad ul nizam
Latest entry:Guppy
Hmmm...lama x hapdet...hmmm... Last entry ttg mak aku punye hobi. entry kali akunye hobi lak.. bela ikan guppy.. :-> ekceli, aku x igt bila 1st time aku bela guppy.. :-> :-D tapi, last time aku berenti raya 2 tahun lepas. napa berenti?? $-) camni critanya... aku bela guppy dlm pasu kat luaq umah nuu.. so, bila raya tu pepaham je lahhh.. ramai org mai ke umah, termasuklah beberapa org 'raksasa gorgon'!! :-D dgn selambenye raksasa-raksasa tersebut memasukkan tangan mereka ke dlm ayaq dlm pasu yg menga... View this Fotopage entry
Nana Mansor
Latest entry:National Zoo with nieces
Not real ones, but stuffed toys at the souvenirs shop :-D View this Fotopage entry
Zulkifli Ab Ghani
View this Fotopage entry
zurahimi muslim
Latest entry:Hanif 6 months
View this Fotopage entry
besar dh anak mommy
maya amir
Latest entry:zaki & farah (part 2)
ok..mari kite outdoor bersama perantennnn:) moga zaki & farah bahagia hingga ke akhir hayat.. :-D View this Fotopage entry
Faiz Rahman
Latest entry:Aidilfitri 2010
Alhamdulillah...akhirnya...pulang juga... View this Fotopage entry
cik lan
Latest entry:Cyberpark Lotus
View this Fotopage entry
Khairol Edwan Rusali
Latest entry:We're leaving
Salam to all, 4Kay-E dah pindah ke rumah baru. :) Tema baru - more about 4Kay-E (Daddy & Mommy selit sikit2 je). hehehe... Our new home: http://4kay-e.blogspot.com/ See ya... View this Fotopage entry
syed shirazi
Latest entry:Orang Utan
taken @ semenggoh,sarawak... View this Fotopage entry
miss fliffy angel
Latest entry:wajah anak2
salam.. actually i going to close my fotopages but i love it here so much memories and link of friends so here some digital scrapbooking works :) recent faces of my kiddos ! be back for more,, :-D credits info at my blog http://www.funwithfliffy.blogspot.com View this Fotopage entry
za dzul
Latest entry:A day with Dr. Edy (my goodfriend)
venue: Zoo Negara "kunun2 baru balik dr ireland..(memang punnn..) dah2 la tu buat2 ala2 aku nih jadik tourist guide ko lak,edy oii!! :P" edy: lame dh xjumpe ko.ahakss..time aku balik msia 2 tahun lepas kot.tinggal ko je bdk pompuan kelas kite yang lom kawen!! za: aku tau dahhhh..biasalah..aku dahulukan kawan2 aku dulu. LOL p/s: beb..thanks a lot for today.giler best kuar ngn ko and having fun together. friendship forever ok!! :flowers: View this Fotopage entry
idida aziz
Latest entry:Bye Bye FP
Salam. Dengan ini saya mengisytiharkan idida.fotopages.com tidak lagi akan di-update berikutan langkah2 memboikot rejim Yahudi. Sekarang saya akan berkampung di http://ididaaziz.blogspot.com dengan wajah baru yg lebih ceria :-D View this Fotopage entry
ayu
pars ley
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016